Mėsos vyniotinis su slyvomis

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Mėsos vyniotinis su slyvomis
Autorius apie receptą: Skanu, bet mėsa kiek sausoka. Bandysiu kepti rankovėje. Skanu, bet mėsa kiek sausoka. Bandysiu kepti rankovėje. Regina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas kiaulienos sprandinės
1 galva česnako
150 gramų džiovintų slyvų
2 vienetai morkų
1 šaukštas druskos
3 žiupsneliai juodųjų pipirų
2 žiupsneliai kvapiųjų pipirų
3 žiupsneliai lauro lapų
2 žiupsneliai muskato
2 žiupsneliai baziliko
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Morkas supjaustyti lazdelėmis, džiovintas slyvas nuplauti ir padalyti pusiau.
2.
Sprandinę išilgai raumens lygiais tarpais kelis kartus įpjauti. Įtrinti prieskoniais.ir druska, česnakais Į griovelius suberti ir džiovintas slyvas.
3.
Vyniotinį perrišti virvele ir palaikyti porą valandų.
4.
Kepsnį dėti į iki 200 C įkaitintą orkaitę 20 min., tada kaitrą iki 160-180 C ir toliau kepti 40 - 50 min.
5.
Geriau įpilti vandens, bus minkštesnė, garuose kepusi. Iškeptą mėsą išimti iš orkaitės, lengvai paslėgti. Skanaus!
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital