Mėsos vėrinukai "Daumatų" marinate

AUTORIUS:
Danguolė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Mėsos vėrinukai "Daumatų" marinate
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 kilogramas kiaulienos
2 vienetai svogūnų
2 vienetai pomidorų
6 vienetai bulvių
1 vienetas citrinų
3 šaukštai aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų (malti)
šiek tiek prieskonių (šašlykai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaulienos filė supjaustome maždaug 3 cm kubeliais. Supjaustytą mėsą apibarstome druska, pipirais, šašlykų prieskoniais, gerai išmaišome, apšlakstome aliejumi, įspaudžiame citrinos, dar kartą gerai išmaišome ir paliekame mėsą marinuotis apie valandą
2.
Pomidorus, svogūnus supjaustome griežinėliais. Bulves labai švariai nuplauname, nusausiname ir supjaustome į keturias dalis.
3.
Mėsos gabaliukus veriame ant medinių iešmukų, tarpuose tarp jų - pomidoro griežinėlius ir svogūnų žiedus.
4.
Kepimo skardą ištepame aliejumi, sudedame mėsos iešmukus ir bulves. Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame apie 40 min. 200 laipsnių temperatūroje.
5.
Jeigu mėgstame česnaką, likus 5 min. iki kepimo pabaigos, mėsos vėrinukus apibarstome susmulkintu česnaku.
AUTORIUS: Danguolė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital