Mėsos ir bulvių troškinys su pievagrybiais čanachinėse

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Mėsos bulvių troškinys čanachinėse
Mėsos bulvių troškinys čanachinėse
Mėsos bulvių troškinys čanachinėse
Autorius apie receptą: Žiema ir troškiniai man neatsiejami. Nes, kai lauke gražiai krenta snaigės ir kai termometro stulpelis nukrenta žemiau nulio, taip ir norisi šilto ir šildančio maisto. Šiandien Žiema ir troškiniai man neatsiejami. Nes, kai lauke gražiai krenta snaigės ir kai termometro stulpelis nukrenta žemiau nulio, taip ir norisi šilto ir šildančio maisto. Šiandien troškinį ruošiau su jautiena. O kodėl gi ne? (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų jautienos kumpio
500 mililitrų vandens
5 vienetai bulvių
2 vienetai morkų
2 vienetai pomidorų
5 vienetai pievagrybių
1 vienetas svogūnų
3 skiltelės česnako
2 šaukštai grietinės
1 šlakelis aliejaus
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Jautienos kumpį supjaustome vieno kąsnio gabalėliais. Pabarstome druska, pipirais.
2.
Bulves nuskutame ir supjaustome nedideliais gabalėliais, pabarstome druska. Padaliname bulves į čenakines.
3.
Morkas nuskutame, sutarkuojame burokine tarka, svogūną ir česnakus nulupame ir pasmulkiname, pievagrybius supjaustome riekelėmis.
4.
Pomidorus nuplikome karštu vandeniu ir perliejame šaltu. Supjaustome kubeliais.
5.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Jame pakepiname mėsą, kol ši gražiai apskrus. Padaliname jautieną į čenakines.
6.
Toje pat keptuvėje pakepiname smulkintą česnaką, svogūną, morkas ir pievagrybius. Daržovėms suminkštėjus jas padaliname į indelius.
7.
Beriame pomidorų kubelius į kiekvieną čenakinę.
8.
Į vandenį įmaišome grietinę. Pilame į čenakines, kad apsemtų 1/3 indo. Uždengiame dangčius.
9.
Kepame 160 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 90 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital