Mėsos suktinukai su lašinukų įdaru

AUTORIUS:
Ona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Mėsos suktinukai su lašinukų įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
0,5 kg kiaulienos nugarinės
200 g rūkytų lašinių
2 svogūnai
2 kiaušiniai
druska
kmynai
pipirai
džiūvėsėliai
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nugarinę supjaustyti riekelėmis, lengvai pamušti. Rūkytus lašinius supjaustyti kubeliais, susmulkinti svogūną, virtą kiaušinį, druską ištrinti su kmynais ir pipirais. Ant nugarinės dėti įdaro, susukti kaip ragelį, pamirkyti plaktame kiaušinyje, apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti įkaitintuose riebaluose. Po to ragelius sudėti į pašildytą dubenį, užpilti grietine ir baigti kepti orkaitėje. Jei nemėgstate riebiai, užteks kepti ir keptuvėje Po 5 min. supilti grietinėlę.
AUTORIUS: Ona
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital