Mėsos - raugintų kopūstų šutinys

AUTORIUS:
Regina R.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
Mėsos - raugintų kopūstų šutinys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 l raugintų kopūstų
500 g pusriebės kiaulienos
1 didelis svogūnas
1 šaukštas pomidorų padažo
1 šaukštas grietinės
bazilikas
mairūnas
šaukštelis druskos
juodieji pipirai
lauro lapeliai
50 g aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kopūstus pavirti vandenyje 10 min. ir nukošti. Mėsą pakepinti aliejuje su druska, pipirais, lapeliais ir svogūnu. Ir mėsą ir kopūstus supilti kartu, įberti bazilikų, mairūno, įdėti padažo ir grietinės, išmaišyti, sukrėsti į stiklinį indą su dangčiu ir šutinti orkaitėje apie 45 min. Valgyti su bulvėmis, virtomis su lupenomis.
AUTORIUS: Regina R.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital