Mėsos pyragas su įdaru

AUTORIUS:
Berta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Mėsos pyragas su įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500-600 g kiaulienos faršo
1 kiaušinis
1 šaukštas džiūvėsėlių
Įdarui:
300 g pievagrybių
1 svogūnas
200 ml grietinės
1 kiaušinis
Druskos ir kitų prieskonių - pagal skonį
200 g fermentinio sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Faršą sumaišykite su kiaušiniu ir džiūvėsėliais.
Kepimo skardą patepkite aliejumi. Kepimo skardą išklokite faršu, kaip tiestumėte sluoksniuotą tešlą. Faršas turi padengti ir dugną, ir šonus skardos.
Susmulkinkite grybus, svogūną, sutarkuotą sūrį įmaišykite į kiaušinio, grietinės ir prieskonių masę. Įdarą supilkite ant mėsos.
Kepkite apie 1 valandą 190-200° C orkaitėje.
AUTORIUS: Berta
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital