Mėsos maltinukai pagal Moldavišką receptą

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Mėsos maltinukai
Mėsos maltinukai
Mėsos maltinukai
Autorius apie receptą: Puikus užkandis atkeliavęs iš Moldavijos. Puikus užkandis atkeliavęs iš Moldavijos. Dalia, Gera virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų maltos kiaulienos (arba jautienos, žr. patarimus)
1 vienetas kiaušinių
1/4 vieneto žaliosios paprikos
1 vienetas svogūnų (nedidelio)
2 skiltelės česnako
1 pundelis petražolių
1 pundelis krapų
0.5 šaukštelio saldžiosios paprikos miltelių
pagal skonį druskos
Kepimui:
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Svogūną susmulkinti.
2.
Į keptuvę pilti aliejaus, įkaitinti. Suberti svogūną ir apkepti iki kol pagels.
3.
Papriką sutarkuoti. Susmulkinti petražoles, krapus.
4.
Į dubenį dėti mėsą, svogūną, papriką, įspausti česnako, suberti petražoles, krapus, paprikos miltelius ir druską, įmušti kiaušinį ir gerai išminkyti.
5.
Rankas suvilgyti aliejumi, iš paruoštos masės formuoti nedidelius maltinukus.
6.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, sudėti paruoštus maltinukus. Kepti įkaitintoje iki 185 C laipsnių temperatūros apie 30 minučių.
Patarimai:
Galima naudoti maišytą kiaulieną ir jautieną.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dalios išleistoje "Didžiojoje konservavimo knygoje"
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital