Mėsos maltinukai kitaip - su razinomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Kotletai su razinomis
Kotletai su razinomis
Kotletai su razinomis
Autorius apie receptą: Norisi kažko naujo ir neragauto. Išbandžiau ir dedu didelį pliusą, nes patiekalas tikrai skanus. Maltinukai minkšti, sultingi. Padažo nereikia, tik daug salotų šalia ir bus Norisi kažko naujo ir neragauto. Išbandžiau ir dedu didelį pliusą, nes patiekalas tikrai skanus. Maltinukai minkšti, sultingi. Padažo nereikia, tik daug salotų šalia ir bus karališka vakarienė. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų kiaulienos faršo (arba kitos mėsos)
2 vienetai svogūnų
0.5 stiklinės razinų
1 šaukštelis garstyčių (iš stiklainiuko)
1 vienetas kiaušinių
1 žiupsnelis džiovintų čiobrelių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Svogūnus sutarkuoti arba labai smulkiai supjaustyti.
2.
Razinas užpilti šiltu vandeniu ir palikti keliom minutėms, kad išbrinktų. Vėliau gerai nuvarvinti.
3.
Į maltą mėsą sudėti svogūnus, čiobrelius, druską bei pipirus, išmaišyti. Įmušti kiaušinį ir išmaišyti viską iki vientisos masės.
4.
Suformuoti dviejų kasnių kukuliukus, į vidų įdėti kelias razinas. Suformuotus kukulius suverti ant iešmelių.
5.
Kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 20 - 30 minuių, kol maltinukais iškeps. Patiekti su šviežiom salotom.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital