Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru

AUTORIUS:
Santa Maria
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 ryšulėlio šviežių mėtų
500 g maltos mėsos (maišytos)
1 a. š. SANTA MARIA akmens druskos, malūnėlyje
1 a. š. SANTA MARIA CHIPOTLE aitriųjų paprikų
1 pakelio mocarelos sūrio rutuliukų (po 15 g) arba mocarelos sūrio, pjaustyto kubeliais
Padažui:
500 g trintų pomidorų
100 ml vištienos sultinio
1 a. š. SANTA MARIA raudonėlių
1 skiltelės česnako, smulkinto
PARUOŠIMO BŪDAS:

Sumaišykite maltą mėsą, druską, aitriąsias paprikas ir smulkintas mėtas. Iš maltos mėsos suformuokite kukulius, o į jų vidų įdėkite mocarelos sūrio. Kepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5 minutes, kol mėsa švelniai paruduos. Sumažinkite temperatūrą iki 150 °C . Puode pašildykite padažo produktus ir užpilkite ant mėsos kukulių. Kepkite orkaitėje dar apie 10–15 minučių. Papuoškite mėtų lapais ir iškart patiekite.

 

AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital