Mėsos ir kaulų sultinys

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Mėsos ir kaulų sultinys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
6 stiklinės vandens,
600 gramų mėsos su kaulais,
1 morka,
1 salieras,
Petražolių truputį
Krapų truputį
1 svogūnas,
1 lauro lapelis,
Druskos pagal skonį
Maltų juodųjų pipirų pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kaulai sukapojami, užpilami šaltu vandeniu ir užvirinama. Užvirus nugraibstomos putos, sultinys pasūdomas ir toliau verdamas ant mažos ugnies, kartkartėmis nugraibstant riebalus. Jautienos, avienos kaulai verdami apie 4 val., kiaulienos, veršienos— 3 val. Prieskoninės daržovės sudedamos į baigiamą virti sultinį. Iškoštas sultinys tinka įvairioms sriuboms gaminti.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital