Mėsos ir daržovių troškinys

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Mėsos ir daržovių troškinys
Mėsos ir daržovių troškinys
Mėsos ir daržovių troškinys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg kiaulienos kumpio
3 morkos
200 g brokolių
200 g šparaginių pupelių
3 česnako skiltelės
alyvuogių aliejus kepimui
0,5 stiklinės raudono sauso vyno
1 arb. šaukštelisvmalto muskato riešuto 
pipirai ir druska pagal skonį
apelsininiai pipirai mėsai
akmens ir jūros druska mėsai
1 šaukštas džiovintų bazilikų
1 šaukštas medaus
2 šaukštai saulėgrąžų branduolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Česnakus susmulkinti, morkas nuskusti ir supjaustyti šiaudeliais. Viską dėti į keptuvę, į įkaitintą aliejų. Dar dėti smulkintus brokolius bei šparagines pupeles. Uždengus keptuvą troškinti daržoves apie 15 minučių vis pamaišant. Galiausiai pabarstyti muskato riešutu, druska ir pipirais,  viską gerai išmaišyti. Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais ir kepti įkaitintame aliejuje. Pagardinti trupučiu apelsininių pipirų, bazilikais bei akmens ir jūros druska. Į kepimo pabaigą pilti raudoną vyną ir kepti mėsą tol, kol neliks skysčio. Į gilią keptuvę dėti iškeptas daržoves, mėsą, pabarstyti saulėgrąžomis ir dėti medų. Viską gerai išmaišyti ir kepinti, kol neliks neištirpusio medaus. Troškinį galime patiekti su virtomis - keptomis bulvėmis. Skanaus :)
AUTORIUS: Raminta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital