Mėsos grybukai

AUTORIUS:
Neringa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
Mėsos grybukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
10 bulvių
500g maltos kiaulienos
Prieskonių
Svogūnas
Kiaušinis
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves nuskusti, nuplauti ir išskaptuoti vidų, pabarstyti prieskoniais. Į maltą kiaulieną sudėti prieskonių, įmušti kiaušinį, įpjaustyti svogūną. Į bulvės vidų įdėti mėsą padaryti, kad gautųsi su kepurėm, ir kepti 180 C karštumo orkaitėje apie valandą. Patiekti su jūsų mėgiamomis daržovėmis.
AUTORIUS: Neringa
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital