Mėsa, kepta su kiviais

AUTORIUS:
Ramunė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Mėsa, kepta su kiviais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2-3 kg mėsos
500 gr kivių
Druskos, juodųjų pipirų.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kivius nulupame, supjaustome nedideliaisgabaliukais. Mėsoje (kiauliena, jautiena, ėriukas) padarome įpjovas – kišenėles, paskirstydami jas tolygiai per visą mėsos paviršių. Į kiekvieną kišenėlę įdedame dalelę kivi, truputį druskos ir ką tik sumalto juodojo pipiro, farširuotą mėsos gabalą aptepame kivi ir paliekame nakčiai, ryte vyniojame į folgą ir kepame orkaitėje. Prie mėsos patiekiame šviežius arba marinuotus vaisius arba vaisių salotas.
AUTORIUS: Ramunė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital