Mėsa įdaryti patisonai

AUTORIUS:
Mingailė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Mėsa įdaryti patisonai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:

Ingredientai:


4 nedideli patisonai

500 g vištienos faršo

2 kiaušiniai

1 svogūnas

1 žalia paprika

4 v. š. džiūvėsėlių

5 v. š. grietinėlės

aliejus

druska

malti juodieji pipirai

petražolės

PARUOŠIMO BŪDAS:

Patisonus nuplaukite, nupjaukite šiek tiek jų viršūnes, perpjaukite pusiau, išskobkite jų vidų ir kelias minutes apvirkite pasūdytame vandenyje.

Nulupkite ir susmulkinkite svogūną.

Išvalykite papriką ir supjaustykite kubeliais.

Į vištienos faršą įmuškite kiaušinius, suberkite džiūvėsėlius, supilkite grietinėlę, sudėkite susmulkintas petražoles, svogūną, papriką, druską, pipirus ir gerai išmaišykite.

Gauta mase įdarykite patisonų puseles.

Patisonus aptepkite aliejumi ir dėkite į įkaitintą orkaitę.

Kepkite 200 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių ir tuomet ant viršaus užbarstykite tarkuotą sūrį bei dar pakepkite apie 5 minutes.

 

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Mingailė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital