Menkės kepsniai

AUTORIUS:
Gabrielė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Menkės kepsniai
Autorius apie receptą: Tirpstantys burnoje, traškia plutele išorėje kepsniai. Tirpstantys burnoje, traškia plutele išorėje kepsniai. Gabrielė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
8 gabalėliai menkių filė (didelių)
2 šaukštai citrininių pipirų
2 šaukštai džiovintų krapų
2 šaukštai provanso žolelių
2 šaukštai prieskoninių žolelių (itališkų)
1 šaukštas druskos
1 šaukštas maltų juodųjų pipirų
1 šlakelis aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sudedame visus gabalėlius ant paviršiaus, kad neuždengtų vienas kito. Pabarstome gabalėlius iš abiejų pusių: druska, citrininiais pipirais, pipirais, itališkų prieskonių mišiniu, krapais ir Provanso žolelių mišiniu.
2.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dedame žuvies gabalėlius ir kepame iš abiejų pusių po 8 min. Kepimo laikas labai priklauso nuo jūsų gabalėlių dydžio, pas mane buvo gana dideli plaštakos dydžio.
3.
Mėgaujamės su norimu garnyru. Skanaus!
AUTORIUS: Gabrielė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital