Menkės kepenėlių, varškės grūdelių ir kornišonų užkandėlė

AUTORIUS:
Silvija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Menkės kepenėlių, varškės grūdelių ir kornišonų užkandėlė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
100 gramų menkių (kepenėlės)
1 šaukštelis varškės (grūdėtoji)
2 vienetai agurkų (marinuoti, kornišonai)
8 vienetai tešlos (paruoštos formelės "šaukšteliai))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Kepenėles sutrinti. Agurkiukus supjaustyti arba plonais šiaudeliais, arba kubeliais. Juos suberti ant kepenėlių, įdėti šaukštelį varškės grūdelių. Išmaišyti, bet netrinti.
2.
Košelę sudėti į šaukštelius. Jos turi užtekti 7-8 šaukšteliams.
Skanaus.
AUTORIUS: Silvija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital