Menkė su pikantišku padažu

AUTORIUS:
Simona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Menkė su pikantišku padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
800 g menkių filė
1 v. š. citrinų sulčių
1 svogūnas
2 obuoliai
2 v. š. miltų
2 v. š. aliejaus
1 v. š. sviesto
4 v. š. garstyčių
1 v. š. kario
2 v. š. razinų
200 ml grietinės
1 a. š. krakmolo
2 a. š. skaldytų migdolų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvį supjaustyti gabaliukais ir apšlakstyti citirnų sultimis. Svogūną nulupti ir supjaustyti kubeliais. Obuolius nulupti, perpjauti į 4 dalis, išpjauti sėklalizdžius ir supjaustyti nedideliais kubeliais.
Žuvies gabaliukus apvolioti miltuose. Keptuvėje įkaitintuose riebaluose kepti žuvį, kol gražiai pagels. Išgriebti iš riebalų.
Į keptuvėje likusius riebalus sudėti sviestą, suberti svogūnus ir kepti, kol pagels. Įpilti 200 ml vandens, suberti obuolius, karį, razinas, sukrėsi garstyčias ir patroškinti 5 minutes.
Grietinę sumaišyti su krakmolu ir supilti į padažą. Pagardinti ir užvirinti. Sudėti žuvį ir razinas. Pasūdyti, pagardinti pipirais ir patiekti.
AUTORIUS: Simona
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital