Orkaitėje kepta menkė pomidoriniame padaže

AUTORIUS:
Janina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
Menkė orkaitėje su pomidorų padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g menkių filė
4 česnako skiltelės
2 v. š. citrinos sulčių
1 svogūnas
3 v. š. aliejaus
400 g pomidorų (tinka ir konservuoti)
2 v. š. smulkintų petražolių
1 v. š. smulkintų raudonėlių
1 žiupsnelis cukraus
druska
malti juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Filė pasūdykite ir sudėkite į riebalais išteptą kepimo indą. Įkaitinkite aliejų ir jame pakepinkite smulkintą svogūną ir česnako skilteles, suberkite nuluptus ir kubeliais supjaustytus pomidorus, petražoles, raudonėlius, supilkite citrinų sultis ir truputį patroškinkite iki padažas šiek tiek sutirštės. Padažą pagardinkite druska, pipirais, cukrumi ir užpilkite ant žuvies. Kepkite apie 30 min. iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Valgykite su bulvėmis arba ryžiais. Skanaus.
AUTORIUS: Janina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Alina
2022-08-17 20:28
Ką tik išbandėme - super patiekalas! Lengvas ir greitas paruošimas, nedaug ingredientų, puikus skonis :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital