Menkė su braškių salsa

AUTORIUS:
Milita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Menkė su braškių salsa
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g menkės filė
Druskos ir pipirų - pagal skonį
2 šaukštai augalinio aliejaus (kepimui)
Braškių salsai:
1 pundelis šviežių mėtų lapelių
1-2 šaukštai citrinos sulčių
1 šaukštelis skysto medaus
1 šaukštas balzaminio acto
15 šviežių braškių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvį supjaustome nedideliais gabaliukais, įtriname prieskoniais ir palaikome apie 1 valandą. Po to kepame įkaitintame aliejuje apie 5-8 minutes iš abiejų pusių.
Prie žuvies patiekite braškių salsą.
Braškes ir mėtas susmulkinkite. Visus produktus skirtus salsai sumaišykite. Gero apetito
AUTORIUS: Milita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital