Menkė su grietinėle prancūziškai

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Menkė su grietinėle prancūziškai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
800 gramų menkių filė
200 mililitrų grietinėlės
100 gramų kietojo sūrio (parmezo, Džiugo ar kt.)
4 vienetai saulėje džiovintų pomidorų
1 šaukštelis druskos
1 žiupsnelis penkių pipirų mišinio (naudojome "Santa Maria")
1 šaukštelis džiovintų bazilikų (naudojome "Santa Maria")
1 šaukštelis džiovinto raudonėlio (naudojome "Santa Maria")
1 šaukštelis čiobrelių (naudojome "Santa Maria")
pagal poreikį bulvių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Išvirkite bulves.
2.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C.
3.
Menkę sudėkite į kepimui tinkamą formą.
4.
Į grietinėlę suberkite druską, penkių rūšių pipirų mišinį, bazilikus, čiobrelius ir raudonėlius, viską gerai išmaišykite. Gautą mišinį užpilkite ant žuvies gabalėlių. Pabarstykite smulkiai pjaustytais saulėje džiovintais pomidorais.
5.
Menkę kepkite orkaitėje apie 15–20 min. Praėjus pusei laiko, ištraukite ir apibarstykite tarkuotu sūriu.
6.
Patiekite su virtomis bulvėmis, vyšninių pomidorų ir raudonųjų svogūnų salotomis.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital