Menkė džiūvėsėliuose su bulvių koše

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Menkė džiūvėsėliuose su bulvių koše
Menkė džiūvėsėliuose su bulvių koše
Menkė džiūvėsėliuose su bulvių koše
Autorius apie receptą: Skanutėliai menkės kepsneliai, pagardinti baltaisiais pipirais. Šie pipirai aromatingi ir sodraus skonio, puikiai tinka ruošiant baltą žuvį. Skanutėliai menkės kepsneliai, pagardinti baltaisiais pipirais. Šie pipirai aromatingi ir sodraus skonio, puikiai tinka ruošiant baltą žuvį. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
600 gramų   menkių filė  (ar kitos baltos žuvies filė)
150 mililitrų   maltų džiūvėsėlių
2 šaukšteliai   akmens druskos  (naudojome Santa Maria )
1 žiupsnelis   malti baltieji pipirai  (naudojome Santa Maria )
50 gramų   sviesto  (kepimui)
Garnyrui:
800 gramų   bulvių  (šviežiai išvirtų)
300 mililitrų   pieno
50 gramų   sviesto
1 šaukštelis   druskos  (naudojome Santa Maria )
1 žiupsnelis   malti baltieji pipirai  (naudojome Santa Maria )
pagal poreikį   vandens  (virimui)
Patiekiant:
250 gramų   brokolių
1 vienetas   citrinų
pagal poreikį   vandens  (virimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Išvirkite bulves.
2.
Žuvį supjaustykite porcijos dydžio gabaliukais.
3.
Sumaišykite džiūvėsėlius su druska ir pipirais. Apvoliokite žuvį džiūvėsėliuose.
4.
Įkaitinkite keptuvę ir sudėkite pusę kepimui skirto sviesto. Kepkite žuvį apie 2 minutes iš kiekvienos pusės ant vidutinės kaitros. Vėliau ištirpinkite likusį sviestą ir kepkite likusią žuvį.
5.
Garnyrui pirmiausia nusausunkite bulves ir sutrinkite. Įpilkite pieną, įdėkite sviesto, baltųjų pipirų, druskos ir viską dar kartą pertrinkite.
6.
Brokolį išskirstykite žiedynais. Užvirkite vandenį ir sudėkite brokolius. Pavirkite apie 3 minutes ir nusausinkite.
7.
Citriną supjaustykite skiltelėmis.
8.
Žuvį patiekite su bulvių koše, brokoliais ir citrinos skiltelėmis.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
sriubos
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital