Meksikietiškos silkės salotos

AUTORIUS:
Emilija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Meksikietiškos silkės salotos
Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Autorius apie receptą: Dievinu meksikietiško stiliaus salotas. Visad ruošdavau jas su tunu, kartais su orkaitėje kepta vištiena, na o šį kartą gaminau su silkių file. Nesitikėjau, kad bus taip gerai! Dievinu meksikietiško stiliaus salotas. Visad ruošdavau jas su tunu, kartais su orkaitėje kepta vištiena, na o šį kartą gaminau su silkių file. Nesitikėjau, kad bus taip gerai! Pavyko taip skaniai, kad net nesuvokiau, kaip greitai jas suvalgiau viena, nors porcijų čia buvo keliems žmonėms. Beje, jei norisi pikantiškesnio varianto, čia puikiai tinka smulkiai pjaustytas čili pipiras arba aitriųjų paprikų milteliai. (...daugiau) Emilija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų silkių filė
150 gramų konservuotų pupelių (naudojau raudonas)
150 gramų konservuotų kukurūzų
1 vienetas morkų (vidutinio dydžio)
1 vienetas raudonosios paprikos
1 vienetas rausvųjų svogūnų (vidutinio dydžio)
2 šaukštai alyvuogių aliejaus (+šiek tiek kepimui)
1 sauja laiškinių česnakų (smulkintų, arba svogūnų laiškų)
1 šaukštelis džiovinto raudonėlio
0.5 šaukštelio malto kumino
0.5 šaukštelio rūkytos paprikos miltelių (arba saldžios paprikos miltelių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Morkas sutarkuoti skustuku arba burokine tarka, arba supjaustyti nedideliais gabalėliais, paprikas supjaustyti kubeliais.
2.
Į keptuvę pilti šlakelį alyvuogių aliejaus, įkaitinti, suberti morkas ir paprikas, ir trumpai apkepti, kad suminkštėtų, tačiau neprarastų formos.
3.
Silkę nusausinti, supjaustyti pailgais gabalėliais, sudėti į dubenį.
4.
Konservuotas pupeles ir kukurūzus suberti į sietelį ir perplauti po tekančiu vandeniu, gerai nuvarvinti, tuomet suberti į dubenį su silke.
5.
Svogūną nulupti, smulkiai supjaustyti, suberti į dubenį.
6.
Į dubenį su paruoštais ingredientais dėti morkas su paprikomis, berti raudonėlį, kuminą, paprikos miltelius, pilti alyvuogių aliejų, berti smulkintus laiškinius česnakus, išmaišyti.
AUTORIUS: Emilija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital