Trinta meksikietiška pupelių sriuba

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Trinta meksikietiška pupelių sriuba
Trinta meksikietiška pupelių sriuba
Trinta meksikietiška pupelių sriuba
Trinta meksikietiška pupelių sriuba
Autorius apie receptą: Sriubai papildomai aštrumo suteikia konservuoti chipotle čili pipirai, bet jeigu nemėgstate aštriai, galite šių pipirų nenaudoti. Arba jeigu nerandate tokių pipirų pirkti, Sriubai papildomai aštrumo suteikia konservuoti chipotle čili pipirai, bet jeigu nemėgstate aštriai, galite šių pipirų nenaudoti. Arba jeigu nerandate tokių pipirų pirkti, tuomet drąsiai naudokite kitus mėgstamus aštriuosius pipiriukus. P. S. Sriuba labai gardi su tortilijų traškučiais arba skrudintu česnakiniu batonu. Matavimui naudojau 240 ml stiklinę. (...daugiau) Liucija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 stiklinės raudonų pupelių (virtų)
4 stiklinės vandens (likusio nuo pupelių virimo arba sultinio)
2 vienetai pomidorų (didelių)
1 vienetas svogūnų (mažų)
2 vienetai konservuoti chipotle aitrūs pipirai (galite naudoti ir kitus konservuotus aštrius pipirus)
3 skiltelės česnako
1 šaukštelis druskos
0.5 šaukštelio džiovinto raudonėlio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Orkaitę įkaitiname iki 200 C.
2.
Ant kepimo skardos patiesiame kepimo popieriaus. Pomidorus nuplauname, sudedame ant kepimo skardos ir kepame įkaitintoje orkaitėje ~20 min, kol pomidorai suminkštėja ir apskrunda. Po to pomidorus paliekame šiek tiek atvėsti.
3.
Pupeles sudedame į maisto trintuvą arba kokteilinę, užpilame vandeniu, likusiu nuo pupelių virimo, arba sultiniu. Sutriname iki vientisos masės ir atidedame į šalį.
4.
Atvėsusius pomidorus supjaustome, sudedame į kokteilinę ar maisto trintuvą kartu su nuluptu svogūnu, česnako skiltelėmis, 2 chipotle pipirais (be sėklyčių) ir sutriname iki vientisos masės. Padažą supilame į didelę keptuvę, kaitiname ant vidutinės ugnies, vis pamaišant, kol užverda. Po to pakaitiname kelias minutes, vis pamaišome.
5.
Pupelių piure supilame į keptuvę su padažu, išmaišome, pagardiname druska, raudonėliu ir pipirais pagal skonį. Kaitiname ~10 min vis pamaišant. Sriubą patiekiame su grietinėle arba grietine, pagardiname susmulkinta šviežia kalendra ir laimo sultimis. Skanaus!!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital