Meksikietiška sriuba - soti ir greitai pagaminama

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Meksikietiška sriuba
Meksikietiška sriuba
Meksikietiška sriuba
Meksikietiška sriuba
Meksikietiška sriuba
Autorius apie receptą: Ir kas gi galiau labiau sušildyti, jei ne dubenėlis garuojančios sriubos. Man sriuba - namų jaukumo ir šilumos atspindys. Kadangi vargo ant mano palangės paskutiniai pomidorai iš Ir kas gi galiau labiau sušildyti, jei ne dubenėlis garuojančios sriubos. Man sriuba - namų jaukumo ir šilumos atspindys. Kadangi vargo ant mano palangės paskutiniai pomidorai iš šiltnamio, praradę savo kvapą ir skonį. Tad sumąsčiau, kad galutinai netektų jų išmesti, išvirti sriubą su jais. Kad daugiau pomidorų skonio sriuba turėtų, ją pagardinau šaukštu pomidorų pastos. Sriubą galima virti ir su konservuotais pomidorais. O sriubą valgėme su česnakiniu batonėliu. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų konservuotų raudonųjų pupelių
300 gramų jautienos faršo
3 vienetai pomidorų
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai ryžių
1 šaukštas pomidorų pastos
1 šlakelis aliejaus
2 skiltelės česnako
1 žiupsnelis pipirų
1 žiupsnelis saldžiosios paprikos miltelių
1 žiupsnelis aitriosios paprikos miltelių
pagal skonį druskos
1 vienetas batono (česnakinio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Aliejuje pakepiname smulkintą svogūną ir česnaką. Kai jie suminkštės, sudedame faršą. Išmaišome ir pakepiname apie 5 min.
2.
Pomidorus nulupame ir supjaustome smulkiais kubeliais. Suberiame į keptuvę, dedame pomidorų pastos.
3.
Beriame druskos, pipirų, aitriosios paprikos miltelių. Visą masę patroškiname apie 10 min. Supilame į puodą, užpilame vandeniu ir suberiame ryžius. Vandens pilkite tiek, kokio tirštumo sriubos norėsite.
4.
Paverdame apie 15 minučių, kol ryžiai išvirs. Suverčiame pupeles. Pakaitiname sriubą dar apie pora minučių, kad visi skoniai „susidraugautų“. Valgome su česnakiniu batonėliu.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital