Medžiotojo šašlykas

AUTORIUS:
Vaida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 72)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 72)
Medžiotojo šašlykas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1kg stirnienos
2 šaukštai mėsą minkštinančios druskos
2 citrinos
10 šaukštų balto vyno
5 šaukštai majonezo
2 arbatiniai šaukšteliai įvairių prieskonių žvėrienai
3 pomidorai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Mėsą supjaustome gabaliukais, apibarstome druska, išspaudžiame citrinos sultis ir užpilame ant mėsos, gerai išmaišome. Įdedame majonezo ir prieskonių, viską gerai išmaišome (druskos ir prieskonių dedame pagal skonį) ir paliekame marinuotis 12 val. Išmarinuotą šašlyką suveriame ant iešmo. Tarp mėsos gabalėlių užverkite pomidoro ir citrinos riekelių. Kepant šašlyką apšlakstome vynu.
AUTORIUS: Vaida
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
jurgita
2013-03-05 21:28
banalu, stirniena sausa jei dar citrina ar actas dar labiau sausina, majonezas tai kaip priestarauja citrinai. nieko nenoriu izeist dvi dienas tik natualus prieskoniai jei yra kvapo saliero tik\nka ir zuikui ir po to aliejaus dar palikom. kepam naturali mėsa. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital