Meduolių trupinių tortas su persikais

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
Meduolių trupinių tortas su persikais
Meduolių trupinių tortas su persikais
Meduolių trupinių tortas su persikais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g meduolių
500 g neriebios grietinės (naudojau jogurtinę)
3 valgomi šaukštai cukraus pudros
1 pakelis vanilinio cukraus
250 g konservuotų persikų
1 apelsinas
PARUOŠIMO BŪDAS:

Dubenyje smulkiai sutrupinau meduolius.

Kitame inde pasigaminau kremą: grietinę sumaišiau su šaukštu cukraus pudros ir vaniliniu cukrumi bei nutarkuota apelsino žievele (apelsiną suvalgiau ;) ).

Konservuotus persikus supjausčiau juostelėmis.

Sluoksniavimas: į apvalų indą (kepimo skardą atsegamais kraštais) subėriau trečdalį meduolių trupinių ir užpyliau ploną sluoksnį kremo. Ant kremo išdėliojau persikų juosteles. Tada vėl užpyliau ploną sluoksnį kremo. Ir vėl - meduolių trupinių. Taip sluoksniavau, kol viską sunaudojau. Viršutinis sluoksnis turi būti trupininis.

Padėjau į šaldytuvą nakčiai, kad sustingtų. Torto viršų pabarsčiau likusia cukraus pudra.

SKANAUS!

AUTORIUS: Kristina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital