Meduoliniai grybukai

AUTORIUS:
Violeta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Meduoliniai grybukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 g sviesto
500 g kvietiniu miltų
200 g medaus
200 g cukraus
2 kiašiniai,vieno baltymą pasilikt sulipinimui koto ir galvos
1 šaukštelis sodos (nugesint actu)
1 arbatinis šaukštelis Santa Maria prieskonių:cinamono, gvazdikėlių, vanilino

Glajui:
1 kiaušinio baltymas
1 žiupsnelis citrinos rūgštelės
cukraus pudros
Galvytėm:
lydyto šokolado
truputį vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Užvirint medų, dėt sviestą, cukrų. Maišyt iki vientisos masės, ataušint. Įmaišyt prieskonius, kiaušinius, nugesintą sodą, miltus. Viską išmaišius, tešlą palaikyt apie 1 val. šaldytuve.
Į riebalais pateptą skardą dėt tešlos apvalius gabalėlius-galvutes,taip pat formuot pailgus,smailius kotelius.
Kept 200 laipsnių orkaitėje apie 10 min. Kai ištrauksite iš orkaitės, dar karštą kotelio smailų galą kiškite į galvutę, taip sulips. Atvėsusius galite puošti. Skanaus!
AUTORIUS: Violeta
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (1)
Bernadeta
2013-01-18 21:57
labai jau neisamiai parasyta. ka daryti su lydytu sokoladau ir vandeniu? ar vieno kiausinio baltymas skirtas glajui ar kaip kitaip reikia juos sulypdyti? niekada nesu kepusi tad as cia nieko nesuprantu. prasau issamiau paaskinti. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital