Meduoliai

AUTORIUS:
Rita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Meduoliai
Meduoliai
Meduoliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
500 gramų miltų
100 gramų sviesto
200 gramų medaus
200 gramų cukraus
2 vienetai kiaušinių
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis prieskonių meduoliams (malti gvazdikėliai, kardamonas, cinamonas, muskato riešutas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Medų, cukrų ir sviestą šildome kartu, kol viskas suskystėja ir išsimaišo. Tada atvėsinam, įmušam kiaušinius, išmaišom, tada dedam persijotus miltus su kepimo milteliais ir prieskoniais. Išmaišome. Tešlą statome bent 2 valandoms į šaldytuvą, bet galima ir per naktį, tada ji labai gerai sustingsta, išbrinksta, ir būna malonu dirbti.
2.
Tada tešlą po nedidelį gabalėlį kočiojame ant miltais pabarstytos lentos apie 3-4 mm storio. Išpjaustom norimų formų meduolius ir kepame 200 C temperatūros orkaitėje apie 10 min.
3.
Iškeptus meduolius sudedame į sandarų indą ir paliekame, kol ataušta.
AUTORIUS: Rita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital