Medumi glazuruotos morkytės

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Medumi glazuruotos morkytės
Autorius apie receptą: Puikus garnyras, tinkantis prie įvairiu patiekalų. Šį būdą naudoti galite ir su kitomis mėgstamomis daržovėmis. Puikus garnyras, tinkantis prie įvairiu patiekalų. Šį būdą naudoti galite ir su kitomis mėgstamomis daržovėmis. Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų morkų
1 vienetas citrinų
2 šaukštai medaus
pagal poreikį sezamo sėklų
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Puode užkaiskite vandens, berkite druskos, dėkite morkas, pavirkite apie 6 minutes, kol suminkštės.
2.
Morkas išgriebkite, nusausinkite.
3.
Keptuvėje ištirpinkite sviestą su medumi, įspauskite citrinos sultis. Sudėkite morkas. Kepinkite apie 6 minutes. Pagardinkite sezamo sėklomis. Papildomai galima dėti riešutų, saulėgrąžų, česnako
4.
Apibarstykite druska, pipirais ir šviežiomis petražolėmis.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital