Medaus tortas

AUTORIUS:
kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
Medaus tortas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 g miltų
200 g medaus
4 kiaušiniai
100 g cukraus
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnis druskos

Kremui:
600 g grietinės
400 g grietinėlės plakimui
200 g cukraus
1 pakelis vanilino
1 citrinos sultys
PARUOŠIMO BŪDAS:
Medų ištirpinti, jeigu kietas. Tada visus tešlai skirtus ingredientus gerai išmaišyti, kol gausis vientisa masė. Tešlą padalinti į kokias 4-5 dalis. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 5-10 min., kol gražiai paruduos. Lakštus gerai atvėsinti. Pasiruošti kremą: grietinę išsukti su cukrumi, vanilinu cukrumi ir citrinos sultimis. Grietinėlę išplakti iki stangrumo, jeigu grietinėlė nesiplaka įdėti pakelį grietinėlės standiklio. Išplaktą grietinėlę atsargiai įmaišyti į grietinės masę. Tada viską sluoksniuoti. Viršutinis plonas sluoksnis kremo. Tortą darytis iš vakaro, kad viskas gerai įsigertų.
AUTORIUS: kristina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
kristina
2013-02-15 12:36
pritariu :) bet visvien greit suvalgytas buvo-- daug kramtyt nereikjo :P ATSAKYTI
Evija
2013-02-15 11:08
Panašu,kad tikrai viskas labai gerai įsigėrė,nes iš 1,2 kg kremo nieko neliko,rodos ir nebuvo,tik tešla :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital