Medaus Tortas

AUTORIUS:
Darija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
Medaus Tortas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
50 g sviesto
100g cukraus
2 v. š. medaus
3 kiaušiniai
500 g miltų
1 a. š. kepimo miltelių
vanilės kremui:
1 l grietinės
50 g miltinio cukraus
1 citrinos sultys
tarkuota žievelė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į dubenį įmušame kiaušinius, suberiame cukrų, supilame medų, sudedame sviestą ir truputį paplakame. Dubenį įstatome į karštą vandenį, ir masę plakame kol masė sutirštės ir pasidarys puri. Tada masę ataušiname, suberiame miltus, kepimo miltelius. Minkome, kol nelips prie rankų (gali tekti pridėti miltų). Iškočiojama norimo dydžio formas blynus ir kepame orkaitėje. Ataušusius pertepame kremu. Puošiame trupiniais, riešutais, vaisiais. Kremas: šaltą grietinę plakame su miltinių cukrumi, supilame citrinos sultis, įtarkuojame žievelę.
AUTORIUS: Darija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
gdsg
2012-03-21 18:46
Labai skanus su draugu kepem. Taip, zelatinos reikia ipilti, po to idet i saldytuva. Del uogu nezinau ATSAKYTI
laima
2011-12-13 21:07
O i ta grietine nereikia pilti istirpintos zelatinos.Kiek zinau be zelatinos nesustings kremas is grietines ir galima maisyti su uogiene,tada nereikes tiek daug grietines. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital