Purus medaus keksas su obuoliais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Purus medaus keksas su obuoliais
Purus medaus keksas su obuoliais
Purus medaus keksas su obuoliais
Purus medaus keksas su obuoliais
Autorius apie receptą: Purus ir minkštas keksas su obuoliais ir razinomis. Bet jei razinų nemėgstate, jų nedėkite. O pats keksas tikrai skanus. Buvo taip greitai suvalgytas, kad nespėjo net atvėsti. Purus ir minkštas keksas su obuoliais ir razinomis. Bet jei razinų nemėgstate, jų nedėkite. O pats keksas tikrai skanus. Buvo taip greitai suvalgytas, kad nespėjo net atvėsti. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 stiklinės miltų
1 stiklinė cukraus
2 vienetai obuolių (didelių)
2 vienetai kiaušinių
1/3 stiklinės aliejaus
3 šaukštai razinų (nebūtina)
2 šaukštai medaus
3 šaukštai brendžio (arba romo, galima ir nedėti)
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 šaukštelis cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Razinas užpilame brendžiu ir paliekame mirkti.
2.
Kiaušinius gerai išplaame su cukrumi (plakame, kol masė pabals ir patrigubės), sumaišome su aliejumi.
3.
Medų ištirpiname virš garų vonelės. Supilame į kiaušinių masę ir gerai išmaišome.
4.
Įsijojame miltus, kepimo miltelius ir cinbamomą. Suberiame razinas.
5.
Obuolius nulupame ir sutrakuojame per burokinę tarką. Sudedame į tešlą ir gerai išmaišome.
6.
Tešlą supilame į standartinę pailgą kekso formą, išklotą kepimo popieriumi.
7.
Kepame iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių (ar iškepė, tikriname mediniu pagaliuku).
Patarimai:
Stiklinę matavimui naudojau 200 ml dydžio.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Kotryna
2021-05-02 21:56
Pamiršote įrašyti kuriuo metu aliejų naudoti.
Kitą kartą dėčiau sviesto vietoj aliejaus.
Neblogas, bet ir ne pats skaniausias gavosi. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital