Medauninkas su obuoliais

AUTORIUS:
Valentina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Medauninkas su obuoliais
Medauninkas su obuoliais
Medauninkas su obuoliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
250 gramų miltų
100 gramų sviesto
100 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių
200 mililitrų pieno
30 gramų kakavos
1 šaukštelis cinamono
1 šaukštelis kardamono
1 šaukštelis maltų gvazdikėlių
1 žiupsnelis kvapiųjų pipirų
2 šaukšteliai kepimo miltelių
2 vienetai obuolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Orkaitę įkaitinkite iki 175°C temperatūros.
Pailgą kepimo formą išklokite kepimo popieriumi.
2.
Obuolius nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
Miltus, kakavą, kepimo miltelius ir prieskonius sumaišykite.
3.
Sviestą ištirpinkite kartu su cukrumi.
Masę atvėsinkite, įleiskite kiaušinį ir paplakite, supilkite pieną.
Sumaišykite su birių sudedamųjų dalių mišiniu.
4.
Suberkite obuolius.
Tešlą sukrėskite į formą ir kepkite apie 40 minučių.
Ištraukite, 10-15 minučių aušinkite formoje, tada išimkite ir aušinkite ant grotelių.
Skanaus!
AUTORIUS: Valentina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital