Mažieji kruasanai

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 90)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 90)
 Mažieji kruasanai
 Mažieji kruasanai
 Mažieji kruasanai
 Mažieji kruasanai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Miltai - 300 g
Cukraus pudra - 40 g
Šviežios mielės - 12 g
Sviestas - 150 g
Kiaušiniai - 2 vnt.
Pienas - 100 ml
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į išsijotus miltus pilame druską, pieną, cukraus pudrą ir kiaušinį. Viską geraiišmaišyti. Tuomet dėti ištrintas mieles ir gautą masę minkyti tol, kol gausis vientisa elastinga tešla. Tešlą uždengti drėgnu rankšluosčiu ir palikti apie 2 val. kildinti šiltoje vietoje. Tešlos tūris turi padvigubįti. Tuomet spustelėkite tešlą - ji turi atšokti. Ir vel reikia susukti tešlą į rankšluostį ir dėti valandai į šaldytuvą. Sviestui leisti suminkštėti ir kočėlu išvolioti. Iš kočioti tešlą, suformuoti stačiakampį ir į vidurį padėti sviestą. Užlenkti tešlos galus taip, kad per gautus sulenkimus, ją būtų galima padalinti į 4 dalis. Pusvalandžiui dar įdedame į šaldytuvą. Išvoliokite tešlą kočėlu ir peiliu supjaustykite į trikampiukus. Jei norite, dabar galite deti idara, pvz. uogiene. Susukite trikampiukus, pradedant nuo plačios jų dalies ir išdėliokite ant riebalais išteptos kepimo skardos. Valandai palikite. Aptepkite kruasanus kiaušinio plakiniu sumaišytu su dviem šaukštais vandens. Kepti 220 laipsnių temperatūroje 10 minučių ir 180 0C 5 minutes, kol gražiai parus. Skanaus :) Receptas atsiųstas konkursui
AUTORIUS: Raminta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital