Maskarponiniai sausainukai su obuoliais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Maskarponės sausainiai skarelės su obuolais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
Tešlai:
2 stiklinės miltų (su kaupu)
250 gramų maskarponės sūrio
200 gramų sviesto
2 žiupsneliai druskos
Įdarui:
3 vienetai obuolių (nedidelių)
0.5 stiklinės cukraus
pagal skonį cinamono
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių (mažo)
2 šaukštai pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dalį miltų suberti druską, sudėti pjaustytą sviestą, maskarponę ir viską sumaišyt. Suberti likusius miltus ir užminkyti tešlą. Palikti šaldytuve 30 minučių.
2.
Cukrų sumaišyti su cinamonu. Obuolius nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti skiltelėmis į 16 dalių. Obuolių skiteles apvolioti cukraus ir cinamono mišinyje.
3.
Pieną išplakti su kiaušiniu.
4.
Tešlą iškočioti ir su tinkamo dydžio indeliu ar formele išspausti apskritimus. Į vidurį dėti obuolio skiltelę ir užlenkti.
5.
Paruoštus sausainius aptepti kiaušinio ir pieno plakiniu, apibarstyti cukraus ir cinamono mišiniu.
6.
Kepti 200 C laipsnių orkaitėje apie 15 - 20 minučių. Iškepus apibarstyti cukraus pudra.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital