Maskarponės tortas su persikais ir mangais

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Maskarponės tortas su persikais ir mangais
Maskarponės tortas su persikais ir mangais
Maskarponės tortas su persikais ir mangais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Pagrindui:
400 g baltų sausainių
130 g sviesto
90 g sutirštinto pieno
Baltam kremui:
500 g maskarponės sūrio
400 g jogurtinės grietinės
100 g persikų kompoto
5 šaukštų cukraus miltelių
2 šaukštų Santa Maria natūralios vanilės cukraus
pusės citrinos sulčių
4 šaukštų želatinos
Geltonam sluoksniui:
1 mažos skardinės konservuotų mangų
50 - 70 g. persikų kompoto
2 šaukštų želatinos
Papuošimui:
visų persikų puselių iš didelės konservuotų persikų skardinės
100 g. balto šokolado
100 g. juodo šokolado
1 pakuotės kivinės želės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Maltus sausainius sumaišyti su garuose tirpintu sviestu, sumaišytu su sutirštintu pienu. Gera žinia - dabar galima nusipirkti po labai nedaug to pieno. Tortinę ištepti sviestu, suformuoti sausaininę formą ir kepti apie 10 min..
Atvėsinti formą, nenuimant tortinės kraštų.
Maskarponę išmaišyti su grietine ir cukriukais, įpilti citrinos. Paruoštą pagal instrukciją mažame kiekyje vandens želatiną patogiau pirma supilti į persikų kompotą, o po to supilti į baltą kremą ir gerai išmaišyti.
Suversti į torto formą.
Maišikliu suplakti konservuotų mangų visą turinį, Įpilti dar persikų sulčių, bei supilti paruošą želatiną.
Šaukštu kiek praskiri baltą masę ir pilti mangų tyrę. Bet galima baltą ir geltoną tyres sumaišyti ir supilti kartu - bus vientisa gelsva masė.
Palaukti kol sustings.
Iš persikų gaminti gėles ir puošti. Torto puošimui aš dar naudojau džiovintus greifrutus, jie žali. Bet viršuje torto buvo atsiradę šiek tiek vandens, kuris gerai nusisausino servietėle. Bet man kilo įtarimas, ar tai ne greifrutų "kiviškas'' darbas, todėl jų geriau nenaudoti.
Užpilti kivių žele.
Ant vaškinio popieriaus juostos ištirpintu šokoladu piešti tvorą, Kelias minutes palaukti kol sustings. Po to šokoladinė puse tą popierių prilipinti prie torto. Palaikyti valandą šaldytuve ir tą popierių nulupti.
Tikrai lengva ir paprasta pasigaminti šį tortą - sušalusią balą, aptvertą tvora:)
AUTORIUS: Regina
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (1)
Vilma
2015-08-04 19:35
Turėtų būti labai skanu.Pabandysim. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital