Maskarponės sūrio tortas su uogomis

AUTORIUS:
Vida Kupcikova
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Maskarponės sūrio tortas su uogomis
Autorius apie receptą: Labai gaivus ir skanus vasariškas tortukas, kurį pagaminsite tikrai lengvai ir greitai. Labai gaivus ir skanus vasariškas tortukas, kurį pagaminsite tikrai lengvai ir greitai. Vida Kupcikova
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Biskvitui:
3 vienetai kiaušinių
50 gramų cukraus
30 gramų miltų
30 gramų krakmolo
1 šaukštelis kepimo miltelių
Įdarui:
500 gramų maskarponės sūrio
400 gramų grietinėlės, 35% riebumo
200 gramų jogurto, natūralaus
200 gramų cukraus pudros (arba pagal skonį)
10 vienetų braškių
1 vienetas citrinų
30 gramų želatinos
1 šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Atskirkite kiaušinių trynius ir baltymus. Baltymus suplakite iki standžių putų, toliau plakdama dalimis įmaišykite cukrų, sudėkite kiaušinių trynius. Miltus sumaišykite su krakmolu ir kepimo milteliais, suberkite į kiaušinių masę, išmaišykite.
2.
Sukrėskite tešlą į 25 cm skersmens popieriumi išklotą torto formą, kepkite 190°C temperatūros orkaitėje apie 15 min. Atvėsinkite.
3.
Užpilkite želatiną 100 ml vandens ir palikite brinkti. Dubenyje sumaišykite jogurtą, maskarponės sūrį, miltelinį cukrų, citrinos sultis ir vanilinį cukrų. Pakaitinkite želatiną ant silpnos ugnies, kad ištirptų, šiek tiek atvėsinkite, nuolat maišydama plona srovele supilkite į kremą. Pastatykite kremą į šaldytuvą, kad šiek tiek apstingtų. Standžiai suplakite grietinėlę ir atsargiai įmaišykite į kremą.
4.
Ant torto formos dugno dėkite biskvito lakštą, formos kraštus aplipdykite braškių griežinėliais, sukrėskite kremą, tolygiai paskirstykite. 4–6 val. palaikykite šaldytuve, kad sustingtų. Išimkite tortą iš formos, papuoškite braškių skiltelėmis.
AUTORIUS: Vida Kupcikova
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
as
2018-07-14 07:12
tai reikia grietines ar giretineles 400gr ? ATSAKYTI
Laura
2018-07-14 23:23
Geriau grietinėlės, nors su riebia grietine irgi esu gaminusi, ne mažiau skanu :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital