Maskarponės sūrio tortas su kondensuotu pienu - tirpstantis burnoje

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Maskarponės sūrio tortas su kondensuotu pienu - tirpstantis burnoje
Maskarponės sūrio tortas su kondensuotu pienu - tirpstantis burnoje
Maskarponės sūrio tortas su kondensuotu pienu - tirpstantis burnoje
Autorius apie receptą: Minkštas, švelnus, kreminis ir tirpstantis burnoje. Minkštas, švelnus, kreminis ir tirpstantis burnoje. Dalia, Saldymetis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Biskvitui:
3 vienetai kiaušinių (L dydžio)
4 šaukštai miltų
3 šaukštai cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
šiek tiek vanilės
Pertepimui:
8 šaukštai aviečių džemas (arba spanguolių)
Kremui:
500 gramų maskarponės sūrio
400 gramų kondensuoto pieno, saldinto
300 gramų grietinėlės, 35% riebumo
5 šaukštai vandens
2 šaukštai želatinos
1 šaukštas medaus
Pabarstymui:
šiek tiek kakavos
Sulaistymui:
šiek tiek apelsinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Biskvitui kiaušinių trynius išplakame su cukrumi ir vanile, baltymus išplakame atskirai. Trynius ir baltymus sumaišome, po truputį beriame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
2.
Atsargiai išmaišome tešlą, supilame į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi ir kepame 180 C apie 30 minučių. Atvėsus perpjauname pusiau, pertepame aviečių džemu, uždedame antrą biskvitą ir sulaistome apelsinų sultimis.
3.
Kremui maskarponės sūrį išplakame su kondensuotu pienu bei medumi.
4.
Želatiną užpilame vandeniu ir paliekame išbrinkti. Vėliau pakaitiname, kad visiškai ištirptų ir paliekame atvėsti. Plona srovele supilame želatiną į išplaktą grietinėlę ir sumaišome su maskarponės mase. Kremą supilame ant biskvito ir paliekame šaldytuve sustingti. Viršų pabarstome kakava.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Asta Avd
2019-03-16 19:22
Želatiną reikia supilti ne į grietinėlę, o į maskarponės kremą, tada dėti į šaldytuvą kad apstingtų, kol bus drebučių konsistencijos. Tada ištraukti iš šaldytuvo ir įmaišyti išplaktą grietinėlę. Prieš gaminimą maskarponę ir kond.pieną palaikyti per naktį arba per dieną kambario temperatūroje. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital