Maskarponės sūrio tortas

AUTORIUS:
Elžbieta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Maskarponės sūrio tortas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
300 gramų sausainių (šokoladiniai)
120 gramų sviesto
2 saujos žemės riešutų ((smulkinti))
300 gramų sūrio (Maskarponės)
250 gramų grietinėlės
200 gramų jogurto (be priedų)
0.5 šaukštelio vanilinio cukraus
100 gramų cukraus pudros
1 vienetas citrinų sulčių
30 gramų želatinos
Papuošimui:
šiek tiek kakavos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Biskvitui sausainius sutrupinau ir sumaišiau su išlydytu sviestu ir smuklintais žemės riešutais. Išklojau torto formą kepimo popieriumi ir paruošta mase. Įdėjau pusvalandžiui į šaldytuvą.
2.
Želatiną užpyliau 100 ml šalto vandens ir palikau brinkti.
3.
Sumaišiau jogurtą, citrinos sultis, cukraus pudrą, vanilinį cukrų ir maskarponę.
4.
Ant silpnos ugnies ištirpinau želatiną, ir atvėsusią supiliau į jogurto/maskarponės masę. Viską išplakiau ir įdėjau į šaldytuvą, kad pradėtų stingti (iki drebučių konsistencijos). Masė stingsta greitai, svarbu neperlaikyti!
5.
Iki standumo išplakiau grietinėlę ir įmaišiau ją į pradedančią stingti masę.
Kremą sukrečiau ant paruošto pado ir įdėjau į šaldytuvą mažiausiai 4 val.
6.
Sustingusį tortą pabarstyti kakava.

Skanaus!
AUTORIUS: Elžbieta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital