Maskarponės sūrio ir braškių tortas

AUTORIUS:
Rūta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Maskarponės sūrio ir braškių tortas
Maskarponės sūrio ir braškių tortas
Maskarponės sūrio ir braškių tortas
Maskarponės sūrio ir braškių tortas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Papločiui:
100g avižinių sausainių
50g sviesto
1 šaukštas cukraus "Farino"
Įdarui:
400g maskarponės arba kitokio grietinėlės sūrio
4 šaukštai cukraus
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
400g varškės kremo (Philadelphia)
Drebučiams:
1 pakelis miško uogų želė
350 ml verdančio vandens
250g braškių (dar galima įdėti ir mėlynių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Želės miltelius užpilti verdančiu vandeniu ir gerai išmaišyti. Padėti, kad gerai atauštų. Sutrinti avižinius sausainius, įmaišyti cukrų ir minkštą sviestą. Sausainių mišinį prispausti prie apvalios 24 centimetrų skersmens išardomos skardos, išklotos kepimo popieriumi, dugno. Išplakti kambario temperatūros sūrį, įdėti paprasto ir vanilinio cukraus, įmaišyti varškės kremą. Grietinėlės sūrio putėsius sudėti ant pagrindo. Braškes perpjauti pusiau ir išdėlioti ant sūrio, galima užbarstyti ir mėlynių. Paruoštą tortą pusvalandį laikyti šaltai. Tuomet ant uogų šaukštu supilti atvėsusią želę ir baigtą tortą vėl kelias valandas arba geriausia per naktį laikyti šaltai.
AUTORIUS: Rūta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Ruta
2011-07-31 19:26
Tai toks cukrus naudojamas konditerijos gaminiams, nors galima naudoti ir paprasta cukru :) ATSAKYTI
Laura
2011-07-12 12:16
O kas cia per cukrus? 1 šaukštas cukraus "Farino" ATSAKYTI
dalia
2011-07-10 06:02
jooo,ir man krito i aki sitas receptas,tik as ji gaminsiu pagal save siek tiek tobulindama,vietoj mascarpones galima naudoti ricota suri,vietoj braskiu-avietes ir gervuoges,manau skonio tikrai nepagadins,o vietoj aviziniu galima naudoti kitus trapius sausainius,puikus receptas saunuole-Ruta ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital