Martos firminis obuolių pyragas :)

AUTORIUS:
Marta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 63)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 63)
 Martos firminis obuolių pyragas :)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
6 didelių obuolių (jie turi padengti visą skardos apačią, todėl jei jų mažai, galima supjaustyti daugiau);
2 stiklinių miltų (geriausia naudoti specialius kepimo miltus, aš pvz. naudoju EKSTRA, tada pyragas būna ypač purus ir skanus);
1,5 stiklinės cukraus;
5 kiaušinių;
Kepimo papieriaus;
Šiek tiek sviesto arba margarino.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išplakti kiaušinius (baltymo nuo trynio atskirti nereikia). Tuomet maišant supilti cukrų ir miltus. Obuolius supjaustyti: perpjauti taip, kad būtu 4 dalys ir tuomet kiekvieną dalele paguldžius dar į 3 dalis (žinoma išpjauti sėklytes). Skardą iškloti kepimo popieriumi. Popierių ištrinti sviestu arba margarinu. Tolygiai supilti obuolius ir taip pat tolygiai apipilti tešla. Pyragą kepti 185 - 190 laipsnių temperatūroje apie 30 min. Patiekti galima su cukraus pudra, ištirpintu šokoladu, kakava. Ypač skanu su jogurtu. Pyragas skanus ir karštas, ir jau atšalęs. Skanaus!
AUTORIUS: Marta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (11)
Kornelija
2019-10-08 19:48
Labai skanus ir gaivus pyragas, jau kartą dariau, kadangi labai patiko dar vieną tuoj darysiu :) ATSAKYTI
Laineda
2019-10-08 15:05
nerealiai skanus isejo! ta pacia deina antra kepiau :) ATSAKYTI
m
2018-11-16 14:06
Man įdomu, ar pyragas išeina šlapias? Ar toks, kaip bulka... tokios konsistencijos/ Ir be kepimo miltelių tikrai iškyla? ATSAKYTI
jurga
2016-08-03 09:38
Kepu jau apie 10 metų ir dar cinamono beriu ant obuolių, labai skanu :-) ATSAKYTI
Nep
2011-07-27 20:39
Dabar kepa orkaitej, labai idomu, kas gausis :> Tiesa, nesusilaikiau ir ant obuoliu dar cinamono uzberiau. Atsiprasau uz recepto nesilaikyma :o ATSAKYTI
ela
2009-10-19 20:58
isbandziau si pyraga, dariau su rugsciais obuoliais, skanus toks pyragiukas :-) ATSAKYTI
Marta
2009-10-19 15:31
Tesla gaunasi saldi ir tirstoka. Jokiu kitokiu priedu tikrai nereikia :) Uz tai sis mano receptas ir yra greitas, lengvas, pigus ir skanus :) O obuolius geriausia pjaustyti rugscius, nes tada pyragas nuo rugsties kyla dar graziau :) Bet zinoma skanus gausis ir su paprastais obuoliais :) ATSAKYTI
Martė
2009-10-18 10:03
Noriu paklausti, kokio skonio gaunasi tešla, nes kai tik miltai, cukrus ir kiaušiniai be kokių kitokių priedų, kaip grietinė, kefyras, svistas/ margarinas??? ATSAKYTI
Marta
2009-10-15 13:01
Na ar kas nors isbandet? Labai jau idomu suzinot kaip pavyko ;) Laukiu nesulaukiu komentaru :smile: :wink: ATSAKYTI
neira
2009-10-07 23:17
As irgi savaitgali gaminsiu :) galesim pasidalint ispudziu, kaip gavosi;) Siaip galvoju ant obuoliu turetu buti skanu pabarstyt lazdyno riesutu ir biski lauzyto pienisko sokolado... su kriausem buvau panasiai darius, tai skonis neispasakytas. ATSAKYTI
sandra
2009-10-07 18:16
obuoliu dabar kai dauk turiu tai bus ismegintas ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital