Maroni kaštonai karamelizuotame padaže

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Maroni kaštonai karamelizuotame padaže
Autorius apie receptą: Aromatingas kvapas ir skonis. Puikiai tinka prie mėsos ar daržovių patiekalų. Šveicarijos virtuvės receptas. Aromatingas kvapas ir skonis. Puikiai tinka prie mėsos ar daržovių patiekalų. Šveicarijos virtuvės receptas. Kristina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
300 gramų maroni kaštonai
0.5 stiklinės vandens
1.5 šaukšto cukraus
1 šaukštas sviesto
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kaštonus įpjauname pačioje viršūnėlėje kryžiaus forma ir paverdame apie 15 minučių. Leidžiame truputėli ataušti, bet ne atšalti. Šilti geriau lupasi. Kruopščiai nulupame. Svarbu pašalinti pūkuotą paviršių, esantį po kevalu.
2.
Į įkaitintą puodą įpilame vandens, suberiame cukrų ir sudedame sviestą. Masę išmaišom ir suberiame kaštonus. Paliekame troškintis 10-12 min. ant mažos ugnies, vis pamaišant.
AUTORIUS: Kristina
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital