Marokietiškos morkų salotos

AUTORIUS:
Alma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Marokietiškos morkų salotos
Marokietiškos morkų salotos
Marokietiškos morkų salotos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
7 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
15 vienetų vynuogių
2 vienetai apelsinų
Padažui:
1 vienetas žaliųjų citrinų
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 skiltelės česnako
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis maltos raudonosios paprikos
1 šaukštelis maltos kalendros
1 šaukštelis maltų juodųjų pipirų
1 šaukštelis cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Padažui citriną išspausti.
Česnako skilteles sutrinti.
Sudėti kartu visus padažo ingredientus ir suplakti kartu plačiame dubenyje.
2.
Daržovių skustuku nulupti morkas. Tuo pačiu skustuku morkas plonai supjaustyti juostelėmis, panašiomis į kaspinėlius.
Sudėti juosteles į platų dubenėlį su šaltu vandeniu ir palaikyti maždaug 15 - 20 minučių. Nusausinti.
3.
Svogūną nulupti, supjaustyti griežinėliais.
4.
Vynuoges perpjauti per pusę ir išimti kauliukus.
5.
Apelsinus nulupti ir supjaustyti griežinėliais.
6.
Gražiai sudėti salotas į pailgą indą ir apšlakstyti paruoštu padažu.
Patiekti iš karto.
AUTORIUS: Alma
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital