Marokietiškai troškinta vištiena su kuskusu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Marokietiška vištiena su kuskusu
Autorius apie receptą: Lengvai ir greitai pagamina, o kvapas ir skonis yra nerealūs!! Tikrai siūlau išbandyti tiems, kas mėgsta patiekalus su kuskusu ir vištiena. Lengvai ir greitai pagamina, o kvapas ir skonis yra nerealūs!! Tikrai siūlau išbandyti tiems, kas mėgsta patiekalus su kuskusu ir vištiena. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai vištų šlaunelių
350 mililitrų vištienos sultinio
150 gramų kuskuso
1 vienetas raudonosios paprikos
1 vienetas svogūnų
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
20 gramų imbiero (šviežio)
2 šaukštai migdolų (su odele)
2 skiltelės česnako
2 šaukštai razinų
0.5 šaukštelio ciberžolės
1/4 šaukštelio cinamono
1/4 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių
pagal skonį petražolių
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Nuo šlaunelių nuimti odelę, perpjauti į dvi dalis.
2.
Imbierą smulkiai supjaustyti ir sudėti į indą, tada suberti ciberžolę, cinamoną, aštriąją raudoną papriką, įpilti aliejų ir išmaišyti. Sudėti šlauneles, dar kartą pamaišyti, kad marinatas būtų aplink mėsą ir palikti marinuotis 30 minučių.
3.
Svogūną supjaustyti stambiai, česnaką smulkiai, papriką supjaustyti nedideliais gabalėliais, razinas nuplauti.
4.
Kai šlaunelės pasimarinuos, jas apkepti iš abiejų pusių po 4 - 5 minutes, tada sudėti svogūną su česnaku ir dar 2 minutes pakepti. Tada viską sudėti į puodą, užpilti sultiniu, uždengti dangčiu ir ant mažos ugnies troškinti apie 35 minutes. Tada šlauneles išimti iš puodo, suberti kuskusą, razinas, papriką, pamaišyti ir ant viršaus vėl sudėti vištieną. Vėl uždengti ir ant mažos ugnies troškinti 10 minučių.
5.
Migdolus pasmulkinti didesniais gabalėliais ir paskrudinti sausoje keptuvėje. Petražoles susmulkinti. Baigus troškintis vištienai su kuskusu, įmaišyti migdolus, pagardinti druska ir pipirais, pabarstyti smulkintomis petražolėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital