Marinuotos voveraitės

AUTORIUS:
Janina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
Marinuotos voveraitės
@Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kilogramas voveraičių
2 šaukštai druskos
Marinatui:
1 litras vandens
100 mililitrų acto
1 šaukštas cukraus
2 vienetai lauro lapų
pagal skonį juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Nuvalykite voveraites ir suberkite į puodą. Užpilkite švariu vandeniu, kad voveraites apsemtų, berkite druską ir virkite nuo užvirimo 10-15 min.
2.
Marinatui užvirkite 1 litrą vandens su cukrumi, lauro lapais, pipirais ir actu. Užvisurį marinatą virti apie 5 minutes.
3.
Išgriebkite voveraites iš vandens, jas standžiai sudėkite į stikainius, užpilkite karštu marinatu, pridenkite dangteliais (neužsukite, tik pridenkite).
4.
Į švaraus puodo dugną įklokite rankšluostėlį, sustatykite stiklainius, pilkite vandens tiek, kad apsemtų stiklainius maždaug iki pusės. Kaitinkite, kol vanduo užvirs, sumažinkite kaitrą, kad stipriai nekunkuliuotų ir kaitintkite 0.5 litro talpos stiklainius apie 15 minučių, o 1 litro stiklainius - apie 30 minučių.
5.
Stiklainius sandariai užsukti, apversti, šiltai užkloti ir palikti visiškai atvėsti.
AUTORIUS: Janina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Nida
2019-10-05 10:48
Ar marinatui nereikia druskos??? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital