Marinuotos šparaginės pupelės

AUTORIUS:
Ramunė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 55)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 55)
Marinuotos šparaginės pupelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Aštuonių stiklainių marinatui :
1,5 l vandens
2 v. š. druskos
2 v. š. cukraus
5 v. š. acto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šparagines pupeles sudedame į puodą ir verdame apie 15 min (iki užvirimo). Tada jas dedame į stiklainius. Pasiruošiame marinatą: į vandenį suberiame druską, cukrų ir įpilame actą, viską gerai išmaišome. Marinatą užpilame ant šparaginių pupelių. Pakaitiname stiklainius ir uždengiame.
AUTORIUS: Ramunė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Gerda
2015-12-21 05:45
O galima zalios spalvos sparagines pupeles vakuot? ATSAKYTI
Ramune
2012-09-11 22:25
As dar verdu is ju sriuba ziema ATSAKYTI
Ramune
2011-09-09 11:02
Su ivairiausiais mesos patiekalais ATSAKYTI
klausiu
2011-09-07 15:53
o su kuo jas (marinuotas) valgyti patartina? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital