Marinuotos paprikos su svogūnais žiemai

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Marinuotos paprikos su svogūnais žiemai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Gardžiosios marinuotos paprikos su svogūnais. Receptas visai nesudėtingas, o paprikos pavyksta puikiai, labai skanu žiemą, ypač ant šventinio stalo. Gardžiosios marinuotos paprikos su svogūnais. Receptas visai nesudėtingas, o paprikos pavyksta puikiai, labai skanu žiemą, ypač ant šventinio stalo. Sandra
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1.5 kilogramo saldžiosios paprikos
250 gramų svogūnų
150 mililitrų acto 9%
3 šaukštai druskos
1 šaukštas cukraus
4 skiltelės česnako
4 vienetai lauro lapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Paprikas supjaustyti į 4 ar 5 dalis, išimti sėklas.
2.
Svogūnus supjaustyti perpus ir skiltelėmis.
3.
Puode užvirinti vandenį ir sudėti paprikas, apvirti 5 minutes. Išimti ir perlieti šaltu vandeniu. Sudėti į sterilius, iškaitintus stiklainius, kartu sudėti svogūnus.
4.
Puode užvirti maždaug 1.5 litro vandens, berti druską, cukrų, pilti actą, dėti lauro lapus ir smulkintą česnaką. Užpilti paprikas.
5.
Stiklainius pridengti dangteliais ir pakaitinti puode su karštu vandeniu (kad dengtų iki pusės stiklainių) apie 20 minučių. Sandariai užsukti stiklainius. Apversti dangteliais žemyn, šiltai uždengti ir palikti atvėsti pernakt.
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital