Marinuotos paprikos su medumi žiemai

AUTORIUS:
Jurgitos receptai,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Marinuotos paprikos su medumi žiemai
Autorius apie receptą: Iš šio marinato kiekio pavyks paruošti 5 - 6 po 0.5 l talpos stiklainiukus. Iš šio marinato kiekio pavyks paruošti 5 - 6 po 0.5 l talpos stiklainiukus. Jurgitos receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2.5 kilogramo raudonosios paprikos (arba kitos spalvos, apytikriai)
5 šaukšteliai medaus
5 skiltelės česnako
1 saujelė prieskoninių žolelių
1 saujelė pipirų
Marinatui:
1 litras vandens
200 mililitrų acto
200 mililitrų aliejaus
160 gramų cukraus
1 šaukštas druskos
Papildomai:
pagal poreikį vandens (paprikų virimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Paprikas perpjauti pusiau, išpjauti sėklas, supjaustyti stambesniais gabaliukais. Aš dideles pjaunu į 4 dalis, o tas dalis dar į 1 - 2 dalis, priklausomai nuo paprikos dydžio.
2.
Į puodą įpilti vandens, užvirti, sudėti paprikas ir užvirus dar pavirti apie 5 minutes.
3.
Stiklainius sterilizuoti - skardą iškloti rankšluosčiu, pastatyti stiklainius kakleliu į apačią, kaitinti įkaitintoje iki 100 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 min.
4.
Į kiekvieną stiklainį dėti po šaukštą medaus, česnako skiltelę, berti žolelių, pipirų ir sudėti paprikas.
5.
Į puodą įpilti vandens, cukraus, actą, aliejų, įberti druskos ir užvirti, vis maišant virti iki kol cukrus ištirpsta.
6.
Paruoštą marinatą supilstyti į stiklainius ir sandariai užsukti. Palikti kambario temperatūroje iki kol atvės, o tuomet laikyti šaltai.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital