Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE

AUTORIUS:
Santa Maria
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Marinuotos lašišos
užkandis Ceviche
4 SANTA MARIA TEX MEX tortilijų
2 a. š. SANTA MARIA ANCHO ST YLE aitriųjų paprikų
3 v. š. žalųjų citrinų sulčių
0,5 a. š. cukraus
1 a. š. SANTA MARIA druskos, malūnėlyje
300 g lašišos, pjaustytos kubeliais
1 avokado, pjaustyto kubeliais
20 g žieminio svogūno
3 v. š. kepintų ir sutrupintų moliūgo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:

Kiekvieną tortiliją supjaustykite į 8 dalis. Patepkite jas alyvuogių aliejumi, pabarstykite druskos ir kepkite
iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5–6 minutes, kol gražiai paruduos. Sumaišykite 2 valgomuosius šaukštus alyvuogių aliejaus, ANCHO aitriąsias paprikas, cukrų ir druską. Atskirai sumaišykite lašišos, avokado kubelius ir 2/3 svogūno bei moliūgų sėklas. Aplaistykite lašišą
padažu ir palikite, kad marinuotųsi.

Patiekdami sudėkite lašišos gabalėlius ant šiltų tortilijų.  

AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital