Marinuotos juodosios alyvuogės

AUTORIUS:
Inga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Marinuotos juodosios alyvuogės
Autorius apie receptą: Jei pabodo įprasto skonio juodosios alyvuogės, galima pagaminti šias marinuotas alyvuoges, kurios taps greičiausiai ir patogiausiai patiekiamu užkandžiu. Jei pabodo įprasto skonio juodosios alyvuogės, galima pagaminti šias marinuotas alyvuoges, kurios taps greičiausiai ir patogiausiai patiekiamu užkandžiu. Inga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų juodųjų alyvuogių
4 šaukštai alyvuogių aliejaus
3 skiltelės česnako
1 šaukštelis balzaminio acto
0.5 šaukštelio džiovintų bazilikų
pagal skonį maltų kajeno pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Nuo juodųjų alyvuogių nupilti skystį ir suberti į indą.
2.
Ant alyvuogių užpilti aliejaus ir balzaminio acto. Suberti džiovintus bazilikus, kajeno pipirus, druską ir įspausti česnaką.
3.
Viską gerai išmaišyti ir palikti marinuotis bent porai valandų.
AUTORIUS: Inga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital